Monipuolinen valikoima itsehoitolääkkeitä

Ota yhteyttä

Itsehoidon asiantuntijat palveluksessasi

Vaasan Apteekki Minimanin henkilökunta koostuu itsehoidon asiantuntijoista, joiden tavoitteena on asiakkaan elämänlaadun parantaminen. Siksi haluamme käyttää kaikki tietomme asiakkaidemme parhaaksi. Tervetuloa kysymään ja kuulemaan lisää apteekkiimme Vaasan keskustaan!

Mitä itsehoitolääkkeet ovat?

Itsehoito on kaikkea sitä, mitä ihmiset tekevät sairautensa parantamiseksi, oireidensa lievittämiseksi tai terveytensä edistämiseksi. Itselääkintä on osa itsehoitoa ja sillä tarkoitetaan itsehoitolääkkeiden omatoimista käyttöä. Itselääkintää harjoitetaan, kun yhteydenottoa lääkäriin ei pidetä tarpeellisena.

Milloin itselääkintää suositellaan?

Itsehoitoa ja itselääkintää suositellaan lieviin, tilapäisiin oireisiin. Jos oireet eivät suhteellisen lyhyen ajan kuluessa parane tai lievity, on aiheellista epäillä väärää hoidon valintaa tai itsehoitolääkkeen virheellistä käyttöä. Tällöin potilas on ohjattava lääkäriin.


Apteekin ominta aluetta on itselääkintä ja itsehoitolääkkeiden käyttöön liittyvä neuvonta. Itsehoidon lääkeneuvonta alkaa varmistamalla, että lääkevalmiste on oikein valittu kyseessä olevaan oireeseen. Ota yhteyttä ja tule käymään apteekissamme!

Yhteystiedot

Vaasan Apteekki Minimani

Laivakatu 13
65100 Vaasa

 06 319 6400

 info@apteekkivaasaminimani.fi

Yhteydenottokuvake

Vaasan Apteekki Minimani tarjoaa laajan valikoiman itsehoitolääkkeitä sekä asiantuntevaa lääkeneuvontaa. Tule tutustumaan palvelevaan apteekkiimme Vaasan keskustassa!

Aukioloajat ja sijainti