Tervetuloa Vaasan Apteekki Minimanin kanta-asiakkaaksi

Ota yhteyttä

Liittyminen on helppoa ja ilmaista

Liittyessäsi Vaasan Apteekki Minimanin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja. Ota yhteyttä tai tule käymään ja kysy lisää!

Liittyminen kanta-asiakkaaksi

Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme apteekissamme. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta. KELA-kortti toimii kanta-asiakaskorttina.

Keskittämisedut – keskittäminen kannattaa!


Ostosten keskittäminen Vaasan Apteekki Minimaniin kannattaa!
Kanta-asiakkaana kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat sekä reseptillä että ilman reseptiä ostettavat tuotteet. Reseptilääkkeiden osalta vain maksamasi omavastuuosuus kartuttaa ostokertymää. Ostokertymän oikeuttama alennus noudattaa ohessa olevaa taulukkoa ja se on voimassa yhden kalenterivuoden ajan kerrallaan.


Saat kertymän mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista, ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista. Osoitathan siis kanta-asiakkuutesi aina kassalla asioidessasi näyttämällä Kela-korttiasi. Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja myös vaihtuvista kampanjatuotteistamme.

Ostokertymä/kalenterivuosiAlennus
Yli 50 €2 %
Yli 200 €3 %
Yli 600 €4 %
Yli 1000 €5 %
Yli 1500 €8 %

Yhteystiedot

Vaasan Apteekki Minimani

Laivakatu 13
65100 Vaasa

 06 319 6400

 info@apteekkivaasaminimani.fi

Yhteydenottokuvake

Vaasan Apteekki Minimanin kanta-asiakkuus kannattaa! Liity jo tänään,  joko Minun Apteekkini- sovelluksessa tai apteekissamme Vaasan Minimanin kauppakeskuksessa.

Aukioloajat ja sijainti